NAŠ MEDIJSKI PARTNER GRADSKA M TELEVIZIJA I NA IPTV

Naš medijski partner Gradska M televizija iz Sremske Mitrovice od sada i na 547. kanalu IPTV MTS servisa

Prenosimo saopštenje našeg medijskog partnera u potpunosti:

Gradska M televizija iz Sremske Mitrovice od sada emituje svoj program i preko IPTV MTS servisa. Gledaoci program mogu da prate na kanalu broj 547, za područje sa pozivnim brojem 022. Za mali kolektiv lokalne televizije ovo je veliki uspeh.

– Ušli smo u četvrtu godinu postojanja i izlazak na IPTV svakako je važan korak napred za naše poslovanje. Skromno smo počeli sa emitovanjem programa septembra 2018.godine, a danas sa ove distance mogu da kažem da sam prezadovoljna postignutim uspehom. Građani nam veruju, znaju da će od naših novinara dobiti pravovremene i proverene informacije. Sve smo gledaniji, a verujem da ćemo izlaskom i na IPTV  zadobiti poverenje još većeg broja kako Mitrovčana, tako i svih ostalih stanovnika Srema. Gledaocima mogu da obećam da i u ovoj godini očekuju još bolje i zanimljivije emisije iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta… – ističe Biljana Selaković, direktorka Gradske M televizije.

Pored već poznatih emisija, kao što su informativna emisija Mitrovica izbliza koja se emituje u 14:30 časova, gledaoci Gradske M televizije mogu da očekuju i nova izdanja Mitrovačkih priča, emisije po kojoj je ova televizija postala prepoznatljiva. Kolektiv mitrovačke televizije obećava još zanimljivih gostiju iz sveta kulture, obrazovanja, sporta, ali i „(ne)običnih“ priča sugrađana. Razlog više da pratite Gradsku M televiziju.

– Gledamo se na 547.kanalu IPTV servisa, 629.kanalu SUPERNOVE kablovskog distributera, kao i na Jutjub kanalu Gradska M televizija. Tu je i sajt www.gradska.tv sa svim najnovijim informacijama iz grada. Budite i dalje naš vetar u leđa – poručuje svojim gledaocima Biljana Selaković.

 

T.M.

 

More Stories
ŽIVOTNA SREDINA U RATU